Restaurant Clara’s Klooster

Donderdag

7 november

Dagmenu:

Pompoensoep met garnituur

Gegratineerd witloof in ham, mornaysaus en natuuraardappelen

Clara’s rijstpap

12 euro

Vrijdag

8 november

 

Keuze uit:

Ø  Varkenswangetjes gestoofd in Rookop met herfsttooi

Ø  Scampi in curry, appeltjes, tomaat en tagliatelle

Ø  Wok met gemarineerde kip en seizoen groenten

 

 

12 euro

10 euro

12 euro

Dinsdag

12 november

 

Dagmenu:

Groentesoep

Goulash met gemengde groenten en gebakken aardappelen

Vanillepudding

 

12 euro

Donderdag

14 november

 

Dagmenu:

Potironsoep met garnituur

Prei in ham, mornaysaus en natuuraardappelen

Clara’s rijstpap

 

12 euro

Vrijdag

15 november

 

Keuze uit:

Ø  Varkenswangetjes gestoofd in Rookop met herfsttooi

Ø  Scampi in curry, appeltjes, tomaat en tagliatelle

Ø  Wok met gemarineerde kip en seizoen groenten

 

 

12 euro

10 euro

12 euro

Dinsdag

19 november

 

Dagmenu:

Gemixte groentesoep

Kalkoenlapje met bruine saus, gestoofde witloof en gekookte aardappelen

Appelgebak

 

12 euro

Donderdag

21 november

 

Dagmenu:

Groentesoep

Vol-au-vent, rijst en sla

Vanillepudding

 

12 euro

Vrijdag

22 november

 

Keuze uit:

Ø  Slaatje met Noordzee garnalen, avocado en tomaat, frietjes

Ø  Vol au vent met rijst

Ø  Bruschetta met guacamole, tomatensalsa en gerookte zalm of ham

 

12 euro

 

12 euro

  8 euro

Dinsdag

26 november

 

Dagmenu:

Gemixte groentesoep

Kalkoenlapje met bruine saus, gestoofde witloof en gekookte aardappelen

Appelgebak

 

12 euro

Donderdag

28 november

 

Dagmenu:

Minestrone

Balletjes in tomatensaus, Griekse pasta en ananas

Karamelpudding

 

 

12 euro

Vrijdag

29 november

 

Keuze uit:

Ø  Slaatje met Noordzee garnalen, avocado en tomaat, frietjes

Ø  Vol au vent met rijst

Ø  Bruschetta met guacamole, tomatensalsa en gerookte zalm of ham

 

12 euro

 

12 euro

  8 euro

Dinsdag

3 december

 

Dagmenu:

Fijngesneden groentesoep

Quorngratin (ovenschotel met pasta, quorn, champignons, ui en kaas)

Karamelroom

 

12 euro

Donderdag

5 december

 

Dagmenu:

Tomatensoep

Kippenworst, appelmoes en kroketten

Gebak

 

12 euro

Vrijdag

6 december

 

Keuze uit:

Ø  Hertenkalffilet “saus Diane”, winterse garnituur en veldaardappelen

Ø  Gegrilde zalmfilet met spinazie en cocotte aardappelen

Ø  Medaillon van varken met mosterdsaus en puree

 

 

14 euro

 

12 euro

 

10 euro

Donderdag

12 december

 

Dagmenu:

Wortelsoep

Varkenswangetjes gestoofd in Rookop met herfsttooi

Romige mousse met banaan

 

 

12 euro

Vrijdag

13 december

 

Keuze uit:

Ø  Hertenkalffilet “saus Diane”, winterse garnituur en veldaardappelen

Ø  Gegrilde zalmfilet met spinazie en cocotte aardappelen

Ø  Medaillon van varken met mosterdsaus en puree

 

 

14 euro

 

12 euro

 

10 euro