Restaurant ‘t Klein Verschil

Openingsdagen - openingsuren

Op vrijdag staan de leerlingen van 4 Restaurant-Keuken in de keuken en het restaurant. Ze bereiden en serveren een verzorgde dagschotel voor de prijs van 11 euro. Iedereen is welkom!

Voor inlichtingen, reservaties of vragen i.v.m. allergenen kun u terecht op het nummer 057 20 45 74.

Op woensdagmiddag houden we van 11.45 uur tot 13.30 uur een bistro open. Die middag bieden we een beperkte kaart aan met 3 gerechten, 1 soep en 1 kindergerecht. De kaart voor de komende weken kan je hieronder vinden.

13 & 20 februari

Trio van vis in velouté met hertoginneneaardappelen (€8)

Ham in Madeira saus met gestoofde boontjes en kroketjes (€ 12)

Spaghetti alla carbonara (€ 8)

27 februari & 13 maart

Slaatje met gegrilde zalm (€ 8)

Balletjes in tomatensaus met kroketjes en erwtjes (€ 12)

Penne all’arrabbiata (€ 8)

20 & 27 maart

Ceasar salade (€ 8)

Gegrilde vleesspies met Provencaalse saus en rijst ( € 12)

Farfalle in de room met roze garnalen en courgettes (€ 8)

24 april & 8 mei

Slaatje met geitenkaas, pijnboompitten en notenkoekje (€ 8)

Gebraiseerde heilbot met venkel, witloof en nieuwe aardappeltjes ( € 12)

Vegetarische spaghetti van de chef (€ 8)

14 & 22 mei

Carpaccio van verse zalm (€ 8)

Mixed grill met tomatensalade en gebakken nieuwe aardappelen ( € 12)

Pasta met kip en rucola (€ 8)

5 & 12 juni

Asperges op Vlaamse wijze (€ 8)

Varkenswangetjes met frietjes en fris slaatje ( € 12)

Zomerse pastasalade (€ 8)

Maaltijden op donderdag (3RK) & vrijdag (4RK) voor 11 euro

Donderdag 14 maart

Groentesoep

Cordon-blue, gestoofde prei en gekookte aardappelen

Gebrande room

Vrijdag 15 maart

Garnalencocktail op klassieke wijze

Waterzooi van vis met saffraan saus, juliennegroentjes en kasteelaardappelen

Dome framboise

Vrijdag 22 maart

Losse groentesoep

Bladerdeeggebakje met gerookte ham, gestoofde waterkers en kip, garnalensaus en gestoofd witloof

Biscuittaart

Donderdag 28 maart

Champignonsoep

Kippenburger met currysaus, warm peertje, tomaatje en rijst

Duo van chocolademousse

Donderdag 25 april

Groentesoep

Gepekeld varkenshaasje met armagnacsaus, broccoli en kroketjes

Appelgebak

Vrijdag 26 april

Aspergesoep

Lasagne Bolognaise

Chocolademousse

De leerlingen van 3RK en 4RK bedienen de klanten met veel enthousiasme!

Reservatie

Reserveren kan via het secretariaat van de school op nummer 057 20 45 74.

Enkele foto's: