Restaurant ‘t Klein Verschil

Openingsdagen - openingsuren

Op vrijdag staan de leerlingen van 4 Restaurant-Keuken in de keuken en het restaurant. Ze bereiden en serveren een verzorgde dagschotel voor de prijs van 11 euro. Iedereen is welkom!

Voor inlichtingen, reservaties of vragen i.v.m. allergenen kun u terecht op het nummer 057 20 45 74.

Op woensdagmiddag houden we van 11.45 uur tot 13.30 uur een bistro open. Die middag bieden we een beperkte kaart aan met 3 gerechten, 1 soep en 1 kindergerecht. De kaart voor de komende weken kan je hieronder vinden.

24 april & 8 mei

Slaatje met geitenkaas, pijnboompitten en notenkoekje (€ 8)

Gebraiseerde heilbot met venkel, witloof en nieuwe aardappeltjes ( € 12)

Vegetarische spaghetti van de chef (€ 8)

14 & 22 mei

Carpaccio van verse zalm (€ 8)

Mixed grill met tomatensalade en gebakken nieuwe aardappelen ( € 12)

Pasta met kip en rucola (€ 8)

5 & 12 juni

Asperges op Vlaamse wijze (€ 8)

Varkenswangetjes met frietjes en fris slaatje ( € 12)

Zomerse pastasalade (€ 8)

Maaltijden op donderdag (3RK) & vrijdag (4RK) voor 11 euro

Vrijdag 3 mei

Wortelsoep

Varkensstoofvlees op Vlaamse wijze, aardappelkroketjes

Bananenmousse

Donderdag 9 mei

Aardappelsoep

Witte worst met wortelen in kruidensaus en gekookte aardappelen

Vanillepudding

Vrijdag 10 mei

Soepje van jonge prei

Kalkoenvink, Spaanse saus, gekookt peertje en gesauteerde aardappelen

Kaas mandarijndessert

Donderdag 16 mei

Asperges à la Flamande

Chipolata met bruine saus, appelmoes en gebakken aardappelen

Eclair

Vrijdag 17 mei

Tomatensoep

Pastaschotel met groentjes, kruidensaus, zalmsnippers en zeevruchten

Mousse met Amaretto

Donderdag 23 mei

Soepje van mergpompoen

Gepaneerde pladijsfilet met koude garnalensaus, wok groentjes en pasta

Citroentaart

De leerlingen van 3RK en 4RK bedienen de klanten met veel enthousiasme!

Reservatie

Reserveren kan via het secretariaat van de school op nummer 057 20 45 74.

Enkele foto's: