Leerpad 1B

Vanuit je interesses en talenten kies je een leerpad. Je volgt dit leerpad een volledig schooljaar 2 lesuren per week. Via het vak verkenning proef je van andere leerpaden en kan je je talenten verder verkennen.

 

Leerpad: Haar- & Schoonheidsverzorging

Vind je een verzorgd voorkomen belangrijk? Droom je ervan om jezelf en anderen mooi te maken? Heb je creatieve ideeën die je wil uitproberen? Wil je je uitleven in een kapsalon? Dan is het leerpad Maatschappij & Welzijn: Haar- & schoonheidsverzorging iets voor jou!

Leerpad: Verzorging

Wil je graag meer weten over de zorg voor mensen en hun omgeving? Wil je groeien in samenwerken en ben je geboeid door alles wat met gezondheid en het welzijn van jezelf en anderen te maken heeft? Steek je graag je handen uit de mouwen en liggen huishoudelijke opdrachten je? Dan is het leerpad Maatschappij & Welzijn: Verzorging iets voor jou!

Leerpad: Voeding & Horeca

Ben je geboeid door alles wat er gebeurt in een restaurant en in de keuken? Hou je van het verwerken van voedingsmiddelen tot lekkere, gezonde bereidingen? Wil je graag op een gastvrije en creatieve manier mensen ontvangen? Dan is het leerpad Voeding & Horeca iets voor jou!

Uniek in Immaculata

Niveauwerking

De vakken Nederlands, Frans en Wiskunde worden in niveaugroepen gegeven. We gaan na wat jouw voorkennis is en helpen je op maat om te groeien in deze vakken. 

Verkenning

Naast je leerpad verken je ook nog andere leerpaden en inhouden. Zo kan je na het eerste jaar een goeie keuze maken voor je verdere schoolloopbaan! 

Lessentabel

Vak1B Haar- & Schoonheids-verzorging1B Verzorging1B Voeding & Horeca
Totaal 32 32 32
Algemene vorming
Engels111
Frans222
Nederlands444
Wiskunde444
Godsdienst222
Maatschappelijke vorming333
Natuurwetenschappen222
Techniek222
Lichamelijke opvoeding222
Muziek111
Beeld111
ICT111
Leerpad+222
Specifieke vorming
Kompas111
Leerpad Haarzorg2--
Leerpad Verzorging-2-
Leerpad Voeding & Horeca--2
Verkenning222

Inschrijven

Wil je graag meer informatie of wil je graag inschrijven voor een van onze studierichtingen?

Logische doorstroming naar het 2de jaar

Hoewel een andere doorstroming ook mogelijk is, geven we hier de logische doorstroming naar het tweede jaar.